Skip to main content

Hattem

Voor een prachtige villa middenin de bossen van Hattem, mocht ik in opdracht van Simon Interieur het ontwerp maken van de gehele benedenverdieping.
De bewoners voelden zich niet thuis in de sombere sfeer en strakke inrichting. Ze verlangden naar meer warmte en ruimtelijkheid.
Dit heb ik gecreëerd door zachte natuurlijke tinten en materialen toe te passen. De grote gebaren versterken de ruimtelijkheid.

In de woonkamer is de grote bank echt de eyecatcher geworden. Een groot gebaar, maar met veel sfeer door de verschillende zitjes.
Door gebruik van verschillende materialen is het een verfijnd ontwerp geworden. In de doorloop naar de relaxe eet-/werktafel kom je ook een zitje tegen. 

De kleuren in huis zijn zacht gehouden. Daarentegen heb ik in de keuken voor een uitgesproken kleur gekozen. Deze kleur komt wel terug in accessoires door de rest van het huis en zo ontstaat er eenheid.
Door de hele woning heen is de inrichting aangevuld met zorgvuldig gekozen accessoires en planten, dit maakt het helemaal af.

Na het schilderwerk heb ik met Simon de woning ingericht en aan het einde van de dag kwamen de bewoners thuis. Ze waren verrast en ontroerd door het eindresultaat! Het ging hun verwachtingen te boven. Een mooier compliment kan je als interieurarchitect niet krijgen!

Met dank aan:
Meubels en accessoires; Simon Interieur
Accessoires; Spring Store
Planten; Natuurlijk Rosalie
Meubelmaker; Château 
Gordijnen; Vadain
Behang; Vescom
Elektricien; van Gameren


DesignstudioWIT-Hattem-1
DesignstudioWIT-Hattem-10
DesignstudioWIT-Hattem-11
DesignstudioWIT-Hattem-12
DesignstudioWIT-Hattem-13
DesignstudioWIT-Hattem-14
DesignstudioWIT-Hattem-15
DesignstudioWIT-Hattem-16
DesignstudioWIT-Hattem-17
DesignstudioWIT-Hattem-18
DesignstudioWIT-Hattem-19
DesignstudioWIT-Hattem-2
DesignstudioWIT-Hattem-20
DesignstudioWIT-Hattem-3
DesignstudioWIT-Hattem-4
DesignstudioWIT-Hattem-5
DesignstudioWIT-Hattem-6
DesignstudioWIT-Hattem-7
DesignstudioWIT-Hattem-8
DesignstudioWIT-Hattem-9