Welkom op de website van Designstudio WIT!

Na mijn studie bouwkunde heb ik in Den Haag aan de Kunstacademie de studie Interieurarchitectuur afgerond. In de jaren daarna heb ik mijn werkervaring opgedaan op een architectenbureau en op een MBO vakschool waar ik het vak Interieur heb gegeven.
In 2010 heb ik na mijn verhuizing naar Zwolle Designstudio WIT opgericht, van waaruit ik kan doen wat ik het liefste doe: ontwerpen, van grote lijnen tot in detail. Liefde voor kleur, detail, materiaal, licht, vormgeving en sfeer kan ik kwijt in de diverse projecten die ik heb gedaan. Ik kijk ontzettend uit naar wat ik voor toekomstige klanten mag betekenen!

WIT is de kleur van licht en van groot belang in een ontwerp. De cirkel van het logo staat symbool voor de zon, fascinerend licht aan de hemel. Licht is leven.
Mijn afstudeerscriptie had het thema: ‘Daglicht in de architectuur’.

Designstudio WIT is een studio voor Interieurarchitectuur.
Interieuropdrachten die ik in de loop van de jaren heb mogen doen, variëren van een klein advies tot een heel nieuw ontwerp, van persoonlijke woonkamers in de particuliere branche tot uiteenlopende zakelijke opdrachten.
De wensen en identiteit van de klant staan centraal in het ontwerpproces, ik mag dit vertalen naar een passend en uniek interieur, waar als het ware de schoonheid en persoonlijkheid van de klant in terug te zien zijn. Schoonheid van de mens gecombineerd met schoonheid van het interieur, met alle facetten.

Voor een interieurontwerp ben ik op zoek naar het juiste meubilair. Soms ligt er de uitdaging een uniek meubelontwerp te maken, op maat bedacht en gemaakt door één van de meubelmakers met wie ik nauw samenwerk.
Ben je op zoek naar een uniek meubel in je huidige woning of pand, dit ontwerp ik graag voor je.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!

Een creatieve groet,
Anike Meijer-Kaspers

Contact

Anike Meijer-Kaspers
Interieurarchitect

Postadres:
Melenhorststraat 3A
8043 RX Zwolle

Bezoekadres:
Sassenstraat 26
8011 PC Zwolle

+31 6 54973096

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik bel je z.s.m. terug

Instagram

Back to top