Skip to main content

Over Anike

Een gevoelsmens. Dat is wie ik ben. Ik heb hart voor andere mensen en wil hen centraal zetten. De schoonheid van mens en interieur zichtbaar maken en in harmonie brengen.

De wensen en identiteit van de klant staan centraal in het ontwerpproces. Ik mag dit vertalen naar een passend en uniek interieur, waar als het ware de persoonlijkheid van de klant in terug te zien zijn. Schoonheid van de mens gecombineerd met schoonheid van het interieur.

Dat komt terug in mijn passie en liefde voor detail, sfeer, kleur, materiaal, structuur, lijnenspel, vorm en licht.

Ik heb genoten van ieder ontwerp dat ik tot nu toe heb gemaakt en alle verschillende mensen die ik heb ontmoet. Het is mijn missie om een ander tot zegen zijn en daarvoor mijzelf en mijn kwaliteiten in te zetten.

In 2005 ben ik als interieurarchitect afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Daarvoor heb ik de studie bouwkunde gedaan.

Het is fijn om mijn technische achtergrond te kunnen gebruiken bij het maken van creatieve ontwerpen.

Interieuropdrachten die ik in de loop van de jaren heb mogen doen, variëren van een klein advies tot een heel nieuw ontwerp. Van persoonlijke woonkamers en complete woningen in de particuliere branche tot uiteenlopende zakelijke opdrachten.

Ik kijk ernaar uit wat ik voor jou mag betekenen!

Lieve groet,

Anike