Bijvoorbeeld hoe en waar zet je de meubels neer in een woonkamer die qua vorm best afwijkt van ons huidige moderne huis. En niet onbelangrijk, welke kleuren ga je gebruiken.

Toen wij Anike vroegen om met ons mee te denken, was zij direct enthousiast. Samen zijn we het huis en tuin doorgelopen om de sfeer op te pikken. Zij luisterde goed naar onze eigen ideeën en plannen. Wat vinden jullie nu mooi in je huidige woning. Wat gaat er mee, wat mag anders en mag een ander kleurtje. Erg respectvol!!

Anike is in staat gebleken om de ideeën en smaak van ons beiden, die hier en daar best wat verschillen bij elkaar te brengen. De presentatie van het uiteindelijke ontwerp was een feestje. Wat creatief en wat een vermogen om out of the box te denken. Kleuren die alles anders maken en toch de authentiek sfeer in het oude huis ondersteunen, mooie ideeën voor meubels en uitvoering. En dan ook nog een perfect uitgewerkte lijst met producten en prijzen.

Tsja, wat moet een mens dan nog zeggen. Wij zeggen: “Top Anike, wat heb je ons goed geholpen en wat ziet er goed uit”. De gesprekken waren heel prettig. Wat dat betreft zou je elk jaar een nieuw interieur willen”. Het wordt mooi. Dank!!!

Contact

Anike Meijer-Kaspers
Interieurarchitect

Postadres:
Melenhorststraat 3A
8043 RX Zwolle

Bezoekadres:
Sassenstraat 26
8011 PC Zwolle

+31 6 54973096

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik bel je z.s.m. terug

Ongeldige invoer

Instagram

Realisatie: Dois Webdesign