We hebben erg geaarzeld of we een beroep zouden doen op een interieurarchitecte voor het inrichten van ons appartement. We realiseerden ons echter dat de verhuizing een van onze laatste stekjes zou worden. Daarom wilden we het met smaak inrichten.

 Wat hebben we een goede keus gedaan door Anike Meijer van Designstudio WIT te benaderen. Dank je wel Anike, voor de inrichting die je voor ons koos. Gedurfde kleuren, inrichting met lef en alles op elkaar afgestemd. Jouw zeer complete overzicht van kleuren, maten, materialen, levertijden, leveranciers en prijzen ontzorgde ons.

We komen iedere dag opnieuw met een glimlach ons appartement binnen.

Jos en Frieda | Zwolle

Anike heeft ons kantoor van Nomilk2day in het centrum van Zwolle ingericht. Dit is ongeveer een jaar geleden en nog elke dag genieten van de mooie inrichting en sfeer die het ons kantoor gebracht heeft. Kan haar dus meer dan aanbevelen.

Wim | Nomilk2day | Zwolle

We hebben Designstudio WIT benaderd voor een make over van onze benedenverdieping.

Na een prettige intake met Anike kregen we gelijk een kloppend moodboard toegestuurd. Hierna kwam ze met haar stijladvies die precies al onze wensen vervulde en waarbij ook aan alles gedacht is. We hebben haar vervolgens ook gevraagd de uitvoering te verzorgen. Hierdoor kwamen we van de een op andere dag in een totaal andere woning die onze verwachtingen overtrof. Dit was een unieke ervaring!

Wij genieten nog dagelijks vanuit alle hoeken van de kamer van deze make over. We hadden niet gedacht dat inboedel zoveel met je gemoed kan doen. Wij zijn Designstudio Wit/Anike erg dankbaar!

Mahrouz en Kirsten | Zwolle

We hebben Anike een jaar geleden opdracht gegeven om ons appartement in te richten

Haar manier van aanpak, luisteren naar onze wensen maakte dat wij al heel snel vertrouwen hadden in haar. We hebben haar volledig de vrije hand gegeven en wij waren na afloop zeer tevreden over het resultaat.

Wij kunnen haar bij iedereen aanbevelen.

Bert en Hilda | Zwolle

Contact

Anike Meijer-Kaspers
Interieurarchitect

Postadres:
Melenhorststraat 3A
8043 RX Zwolle

Bezoekadres:
Sassenstraat 26
8011 PC Zwolle

+31 6 54973096

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik bel je z.s.m. terug

Instagram

Back to top