Skip to main content

Aanbevelingen

We hebben erg geaarzeld of we een beroep zouden doen op een interieurarchitecte voor het inrichten van ons appartement. We realiseerden ons echter dat de verhuizing een van onze laatste stekjes zou worden. Daarom wilden we het met smaak inrichten.

Wat hebben we een goede keus gedaan door Anike Meijer te benaderen. Dank je wel Anike, voor de inrichting die je voor ons koos. Gedurfde kleuren, inrichting met lef en alles op elkaar afgestemd. Jouw zeer complete overzicht van kleuren, maten, materialen, levertijden, leveranciers en prijzen ontzorgde ons.

We komen iedere dag opnieuw met een glimlach ons appartement binnen.

Jos en Frieda | Zwolle

Anike heeft ons kantoor van Nomilk2day in het centrum van Zwolle ingericht. Dit is ongeveer een jaar geleden en nog elke dag genieten van de mooie inrichting en sfeer die het ons kantoor gebracht heeft. Kan haar dus meer dan aanbevelen.

Wim | Nomilk2day | Zwolle

We hebben Anike een jaar geleden opdracht gegeven om ons appartement in te richten

Haar manier van aanpak, luisteren naar onze wensen maakte dat wij al heel snel vertrouwen hadden in haar. We hebben haar volledig de vrije hand gegeven en wij waren na afloop zeer tevreden over het resultaat.

Wij kunnen haar bij iedereen aanbevelen.

Bert en Hilda | Zwolle

We hebben Anike benaderd voor een make over van onze benedenverdieping.

Na een prettige intake met Anike kregen we gelijk een kloppend moodboard toegestuurd. Hierna kwam ze met haar stijladvies die precies al onze wensen vervulde en waarbij ook aan alles gedacht is. We hebben haar vervolgens ook gevraagd de uitvoering te verzorgen. Hierdoor kwamen we van de een op andere dag in een totaal andere woning die onze verwachtingen overtrof. Dit was een unieke ervaring!

Wij genieten nog dagelijks vanuit alle hoeken van de kamer van deze make over. We hadden niet gedacht dat inboedel zoveel met je gemoed kan doen. Wij zijn Anike erg dankbaar!

Mahrouz en Kirsten | Zwolle

After a long research online and seeing many options, we came across Anike Interieurarchitect, after seeing her portfolio and the diversity and variety in her work, we noticed that Anike creates amazing spaces in different styles, which means she makes unique designs for each client and that makes her very special in what she does!
Anike listened to our needs and desires and provided great ideas which turned our new house into our home, our place!
We are very happy with the aesthetic and functional results of our entryway, living room, dining area and kitchen, we enjoy it everyday!

Maurice en Margarita | Kampen

Anike heeft onze uitbouw en woning een nieuw leven ingeblazen, het resultaat mag er zijn.
Onze dank is zeer groot!

Benny en Julianne | Ede

De woonkamer van ons nieuwe huis gaf ons mooie mogelijkheden om ons interieur af te stemmen op ons net begonnen leven als pensionado's. Anike heeft met ons meegedacht en ons geadviseerd vanuit haar ruimtelijk inzicht en bekendheid met meubilair, wand- en vloerbekleding, passend bij onze leefruimte en ons uitzicht. Wij zijn iedere dag weer blij met het resultaat van haar meedenken en advies.

Bert en Astrid | Kampen

Bijvoorbeeld hoe en waar zet je de meubels neer in een woonkamer die qua vorm best afwijkt van ons huidige moderne huis. En niet onbelangrijk, welke kleuren ga je gebruiken.

Toen wij Anike vroegen om met ons mee te denken, was zij direct enthousiast. Samen zijn we het huis en tuin doorgelopen om de sfeer op te pikken. Zij luisterde goed naar onze eigen ideeën en plannen. Wat vinden jullie nu mooi in je huidige woning. Wat gaat er mee, wat mag anders en mag een ander kleurtje. Erg respectvol!!

Anike is in staat gebleken om de ideeën en smaak van ons beiden, die hier en daar best wat verschillen bij elkaar te brengen. De presentatie van het uiteindelijke ontwerp was een feestje. Wat creatief en wat een vermogen om out of the box te denken. Kleuren die alles anders maken en toch de authentiek sfeer in het oude huis ondersteunen, mooie ideeën voor meubels en uitvoering. En dan ook nog een perfect uitgewerkte lijst met producten en prijzen.

Tsja, wat moet een mens dan nog zeggen. Wij zeggen: “Top Anike, wat heb je ons goed geholpen en wat ziet er goed uit”. De gesprekken waren heel prettig. Wat dat betreft zou je elk jaar een nieuw interieur willen”. Het wordt mooi. Dank!!!

Ernie en Heimen | Nunspeet

Onze bijzondere werkomgeving, een pand uit 1663, verdient een evenzo bijzondere inrichting.

Mijn kompaan en ik kunnen wel invoelen of een inrichting past, wat echter heel iets anders is dan een passende inrichting bedenken. En daar kwam Designstudio WIT in de persoon van Anike Meijer om de hoek.

 Allereerst luistert Anike heel goed naar onze wensen, wat al een opgave op zich is om  van 2 diverse mensen tot 1 gezamenlijk beeld te komen. Daarna ‘luistert’ Anike net zo goed naar de ruimte: ze voelt, neemt op, legt vast.
In de daaropvolgende voorstellen worden onze verlangens bijzonder gecombineerd met creatieve en in de ruimte passende ideeën.

 In de uitvoering komt dat tenslotte tot een samensmelting: een unieke ruimte is gecreëerd,
die ons en onze klanten verrast en een voortdurend warm gevoel geeft. 

Stefco | Architecten van Geluk | Zwolle

Wij zijn blij met het resultaat, we voelen ons er goed in thuis!

Hermann en Harmien | Harderwijk

We hadden al langere tijd het voornemen om onze woonkamer aan te pakken. Maar… zelf missen we de creativiteit om met een goed plan te komen. Anike heeft ons fantastisch op weg geholpen met een moodboard en daarmee op een andere manier naar de mogelijkheden van onze kamer laten kijken.

Marko en Petra | Zwolle

Anike heeft prima werk geleverd toen we haar inhuurden om onze nieuwe praktijk in te delen en in te richten. Het resultaat was mooi en betaalbaar. We werken er nog steeds met veel plezier, en ontvangen regelmatig complimenten van kinderen en ouders over onze praktijk.

Elizabeth | Spring Centrum voor Kinderfysiotherapie