Skip to main content

Interieurontwerp | Wonen

Wonen zou je kunnen omschrijven als de functie van een huis. Maar wonen is veel meer dan dat. Wonen is je thuis voelen. Dat kan ook in je vakantiehuis of tinyhouse zijn. Wonen is kunnen ontspannen en jezelf zijn. Harmonie in het interieurontwerp en harmonie tussen ontwerp en bewoners. Een exclusief ontwerp.

De inrichting van je woning vertelt iets over wie je bent, waar je van houdt en je levensvisie. Mijn klanten geven vaak aan dat ze die harmonie missen. Dat het niet klopt. Als hoogsensitief persoon herken ik dat. Ik vind het fijn om met geduld en aandacht mij in te leven in wat de vraag is van mijn klanten. Gelukkig is dat iets wat ik goed kan en ben ik dankbaar de laatste jaren vele tevreden klanten te hebben gehad.
De wensen en identiteit van jou als klant staan centraal in het ontwerpproces. Ik mag dit vertalen naar een passend en uniek interieur, waar als het ware je schoonheid en persoonlijkheid in terug te zien zijn.

Wanneer ik voor jouw huis een nieuw interieur mag ontwerpen is het goed te weten hoe ik werk en wat ik belangrijk vind. Om te beginnen is het mijn belofte dat elke klant een uniek en passend ontwerp krijgt. Uniek omdat ik dichtbij mijn passie voor exclusieve ontwerpen wil blijven. Daarom werk ik onafhankelijk en ben ik niet gebonden aan merken, interieurwinkels of leveranciers. Door mijn jarenlange ervaring heb ik goede samenwerkingsrelaties opgebouwd waar mijn klanten van profiteren. Denk aan zekerheid van hoge kwaliteit en zorgvuldigheid mbt meubels, schilderwerk, stoffeerders, ambachtelijke meubelmakers enz.

Klanten reageren vaak verrast op mijn ontwerpen. Verrast omdat ik altijd iets unieks en creatiefs bedenk. Ik noem het mijn artistieke prestatie. Ik werk samen met een aantal mensen die mij ondersteunen zodat ik mij kan focussen op die artistieke prestatie. Vertrouwen is een van de belangrijke voorwaarden om mijn werk te kunnen doen. Ik kom graag eens kennismaken, om te kijken wat er qua ontwerpwerk nodig is, maar vooral om te verbinden. Verbinding die tot vertrouwen leidt en daarmee tot een belangrijke voorwaarde waarmee ik met mijn artistieke prestatie aan de slag kan. Voor jou.  

In de ontwerpfase ga ik zorgvuldig op zoek naar de juiste stijl, sfeer, kleuren, vormen, materialen en verhoudingen, die ik vervolgens vertaal naar een passend ontwerp. Hierin komen al jouw wensen het beste tot zijn recht. In het ontwerp, dat ook in 3D gemaakt wordt, komen zaken naar voren als de indeling, looplijnen, zichtlijnen, verhoudingen, functionaliteit, meubels en accessoires, lichtinval, verlichtingsplan, financieel overzicht enz. In het proces van ontwerpen is er regelmatig afstemming met jou als klant.

Klanten ervaren het volledig ontzorgen als een belangrijk onderdeel van mijn werk. Van intake, tussentijds- en definitief ontwerp tot regelen van bestellingen, begeleiden van werkzaamheden en de uiteindelijke eindstyling.

Ben je benieuwd hoe ik jou het beste kan helpen met een uniek interieurontwerp op maat, neem gerust contact met mij op, dan plannen we een kennismaking in. Ik kijk ernaar uit!

Ja, ik wil graag kennismaken

Met het oog op de hoge kwalitatieve standaard die we hanteren vinden wij het belangrijk een aantal uitgangspunten te delen:

  • Het garanderen van kwaliteit staat bovenaan. Daarom doen we een zorgvuldige en uitgebreide intake.
  • Een bezoek aan huis of ontmoeting bij ons op kantoor is vast onderdeel van het intake proces. Dat is vrijblijvend.
  • Honorarium is op uurbasis. Na de intake volgt een voorstel met een inschatting van de uren.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ik beloof je een zorgvuldig ontworpen uniek thuis waarmee je in harmonie bent
Schoonheid
Schoonheid van de mensen zichtbaar maken in hun interieur, zodat het aansluit bij hun gevoel en ze zich er helemaal in thuis voelen. Als het ware een verlengde van hunzelf. Uniek.
Sensitief

Ik ben een gevoelsmens, met hart voor andere mensen en met passie voor detail, kleur, materiaal, vorm en licht. Ik wil graag een ander tot zegen zijn door mijn kwaliteiten in te zetten.

Licht

Licht is zó essentieel en fascinerend! Voor mij één van de belangrijkste aspecten in het interieur. We hebben daglicht nodig, want licht is leven.