Skip to main content

Interieurontwerp | Werken

Werken is voor mij meer dan een taak of functie uitoefenen. De omgeving waarin ik werk heeft veel invloed op mij en dus op mijn werk. Op mij persoonlijk, maar het is ook wat mijn klanten noemden: Een fijne werkomgeving heeft invloed op de sfeer die er heerst, de productiviteit en op de uitstraling naar klanten.

Wanneer ik voor jouw werkomgeving een nieuw interieur mag ontwerpen is het goed te weten hoe ik werk en wat ik belangrijk vind. Om te beginnen is het mijn belofte dat elke klant een uniek en passend ontwerp krijgt. Uniek omdat ik dichtbij mijn passie voor exclusieve ontwerpen wil blijven. Daarom werk ik onafhankelijk en ben ik niet gebonden aan merken, interieurwinkels of leveranciers. Door mijn jarenlange ervaring heb ik goede samenwerkingsrelaties opgebouwd waar mijn klanten van profiteren. Denk aan zekerheid van hoge kwaliteit en zorgvuldigheid mbt meubels, schilderwerk, stoffeerders, ambachtelijke meubelmakers enz.

Ieder ontwerp is passend omdat elke werkomgeving een andere functie heeft. Het heeft zijn eigen cultuur, imago, behoeften, sfeer, grootte enz. Mijn ontwerpen wil ik daarom passend maken bij het unieke karakter van jouw bedrijf en de mensen die er werken.

Zorgvuldigheid is naast Uniek een van de drie kernelementen in mijn werk. Ik luister goed naar alle wensen en eisen, leef mij in en spreek met medewerkers die in de nieuwe werkomgeving zullen werken. Daarnaast neem ik mee wat het nieuwe interieur moet uitstralen naar klanten. Hoe kan je met je werkomgeving onderscheidend zijn? Je kan maar eenmaal een eerste indruk geven.

In de ontwerpfase ga ik zorgvuldig op zoek naar de juiste stijl, kleuren, vormen, materialen en verhoudingen, die ik vervolgens vertaal naar een passend ontwerp. In het ontwerp, dat ook in 3D gemaakt wordt, komen zaken naar voren als de indeling, kleurgebruik, looplijnen, meubels, verlichtingsplan, financieel overzicht enz. In het proces van ontwerpen is er regelmatig afstemming met jou als klant en doe ik meestal een tussentijdse presentatie.

Naast Uniek en Zorgvuldigheid hoort Harmonie sterk bij mij. Zowel in het contact met mensen als in mijn ontwerpen hoort er harmonie te zijn. De indeling van de ruimten moeten gericht zijn op een optimaal en functioneel gebruik. In harmonie met het pand en met de mensen die er werken. Die moeten zich er prettig voelen. Het moet kloppen. Mijn ontwerpen zijn verrassend, uitgesproken en het mag ook wel spannend zijn. Dat wil niet zeggen dat het saai is. Het is in balans.

Als laatste onderdeel van het proces is er de uitvoering van het nieuwe ontwerp. Die verzorg ik volledig. Soms maak ik gebruik van het netwerk van mijn klanten (denk aan uitvoerder, schilder enz.). Maar meestal regel ik alles wat nodig is. Ik doe de bestellingen, los problemen op rond planning, bezorging en alternatieven voor niet voorradige zaken, stem af met uitvoerende partijen als uitvoerders, schilders, meubelmakers, stoffeerders enz. Als laatste zal ik natuurlijk de volledige inrichting verzorgen. Zo kunnen jullie doen waar jullie goed in zijn, doe ik waar ik goed in ben en ontzorg ik jullie in dit proces met een geweldig nieuw interieur als resultaat.

Ja, ik wil graag kennismaken

Met het oog op de hoge kwalitatieve standaard die we hanteren vinden wij het belangrijk een aantal uitgangspunten te delen:

  • Het garanderen van kwaliteit staat bovenaan. Daarom doen we een zorgvuldige en uitgebreide intake.
  • Een bezoek bij jou/jullie of ontmoeting bij ons op kantoor is vast onderdeel van het intake proces. Dat is vrijblijvend.
  • Honorarium is op uurbasis. Na de intake volgt een voorstel met een inschatting van de uren.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Werken wordt nog leuker!