Interieurontwerp | Particulier

Wat is het heerlijk als je een fijne plek hebt waar je je echt thuis voelt! Een ruimte die je past als een ‘tweede huid’. De inrichting van je woning vertelt iets over wie je bent, waar je van houdt en je levensvisie. Nu kan het zijn dat je niet helemaal, of helemaal niet, tevreden bent met je inrichting en je hier een goed advies bij kan gebruiken.

De reden dat je een interieurontwerp wilt laten maken kan zijn door een verhuizing, verbouwing of veroudering van je huidige inrichting. Een persoonlijk advies kan variëren van een klein advies tot een heel nieuw ontwerp. Ook is het mogelijk dat de realisatie door Designstudio WIT wordt begeleid en/of uitgevoerd.

De wensen en identiteit van jou als klant staan centraal in het ontwerpproces, ik mag dit vertalen naar een passend en uniek interieur, waar als het ware je schoonheid en persoonlijkheid in terug te zien zijn. Schoonheid van de mens gecombineerd met schoonheid van het interieur.

Door samenwerking met architect, constructeur, meubelmaker, stylist, woningstoffeerder en woonwinkels kan ik de gehele inrichting compleet en op maat realiseren.

Maak van je huis je thuis.

 

Pakketten Particulier

  • 1

Portfolio

Contact

Anike Meijer-Kaspers
Interieurarchitect

Postadres:
Melenhorststraat 3A
8043 RX Zwolle

Bezoekadres:
Sassenstraat 26
8011 PC Zwolle

+31 6 54973096

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik bel je z.s.m. terug

Instagram

Back to top