Interieurontwerp | Particulier

Wat is het heerlijk als je een fijne plek hebt waar je je echt thuis voelt! Een ruimte die je past als een ‘tweede huid’. De inrichting van je woning vertelt iets over wie je bent, waar je van houdt en je levensvisie. Nu kan het zijn dat je niet helemaal, of helemaal niet, tevreden bent met je inrichting en je hier een goed advies bij kan gebruiken.

De reden dat je een interieurontwerp wilt laten maken kan zijn door een verhuizing, verbouwing of veroudering van je huidige inrichting. Een persoonlijk advies kan variëren van een klein advies tot een heel nieuw ontwerp. Ook is het mogelijk dat de realisatie door Designstudio WIT wordt begeleid en/of uitgevoerd.

De wensen en identiteit van jou als klant staan centraal in het ontwerpproces, ik mag dit vertalen naar een passend en uniek interieur, waar als het ware je schoonheid en persoonlijkheid in terug te zien zijn. Schoonheid van de mens gecombineerd met schoonheid van het interieur.

Door samenwerking met architect, constructeur, meubelmaker, stylist, woningstoffeerder en woonwinkels kan ik de gehele inrichting compleet en op maat realiseren.

Maak van je huis je thuis.

Pakketten

Een interieuradvies is er in veel soorten en maten. Dat is nodig, omdat het belangrijkste is dat het aansluit bij jouw interieurvraag/wens.

Om je een idee te geven van de kosten staan hieronder een aantal voorbeelden van pakketten die je kunt afnemen. Heb je een andere interieurvraag, of weet je niet precies welk pakket voor jou van toepassing is? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik maak sowieso een offerte op maat.

Pakket XS

ADVIES AAN HUIS

Kom je er samen niet uit, verschilt jullie smaak zó, waardoor jullie steeds compromissen sluiten of er helemaal geen verandering in jullie interieur plaatsvindt?

Ik schuif graag bij jullie aan en zoek mee naar een oplossing die voor beiden goed voelt.

Wat houdt het in

Tijdens het brainstormgesprek van 2 uur zullen verschillende onderwerpen langskomen. Denk hierbij aan indeling, kleur, sfeer, materialen, verlichting en de specifieke punten waar jullie samen niet uit komen. Door eruit te pikken wat voor jullie beiden belangrijk is, te zoeken naar de overeenkomsten en dit te vertalen naar de juiste sfeer, kleuren, materialen en inrichting hoop ik twee tevreden mensen achter te laten bij mijn vertrek.
Achteraf stuur ik per mail een moodboard met daarin de sfeervertaling.

Wat kost het

Brainstormgesprek aan huis van 2 uur voor €495,- inclusief moodboard per mail.

Het is natuurlijk mogelijk om na het brainstormgesprek het ontwerpproces voort te zetten.
Je kan dan denken aan een inrichtingsschets en een kleuradvies, maar het kan ook uitgebreider zoals een ontwerp in 2d en 3d, met een overzicht van de toegepaste meubels. Omdat dit vaak specifieke vragen zijn maak ik dan graag een offerte op maat.

De tarieven zijn voor een ontwerp van één woonruimte van ongeveer 55m2, inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 25km vanaf Zwolle, daarna € 0,27 per km.

 

Pakket S

HERINRICHTING

Heb je niet het thuisgevoel of heb je zin in een verrassend andere kijk op je ruimte?

Met gebruik van de bestaande meubels wordt naar het optimale gebruik van de ruimte gezocht. Een paar simpele ingrepen kunnen vaak al een wereld van verschil betekenen.

Wat houdt het in

Ik kom bij je langs. Samen lopen we door de ruimte en bespreken we je wensen en knelpunten.

Achteraf krijg je een ontwerpschets van de heringerichte ruimte. Jullie wensen en de knelpunten worden meegenomen in het nieuwe plan, met uitleg van de gemaakte keuzes ter verduidelijking.

Bij de schets vind je het kleuradvies, en eventueel op te knappen meubels, met de bijbehorende kleurstalen van de kleuren die je ruimtebeleving zullen veranderen. Ook de verlichting neem ik mee. Dit speelt een belangrijke rol in het interieur.

Wat kost het

Praktisch advies aan huis inclusief uitwerking kost €645,-

Vaak komen achteraf meer ideeën naar boven, die de herinrichting naar een hoger plan trekken. Sta je open voor aanvullend advies dan kan ik ook de nieuwe wensen voor je op een rij zetten in een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent.

De tarieven zijn voor een ontwerp van één woonruimte van ongeveer 55m2, inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 25km vanaf Zwolle, daarna € 0,27 per km.

Pakket M

BASIS INTERIEURADVIES

Ben je toe aan een frisse wind en nieuwe inspiratie voor je woonkamer, zodat je er weer heerlijk van kan genieten?!
Tijdens het intakegesprek bij je thuis bespreken we de wensen en nemen we je inspiratiebeelden (gevonden in tijdschriften of via pinterest) door. Hiermee ga ik aan de slag en werk dit uit in een definitief schetsontwerp. 

Wat houdt het in

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Alle inspiratiebeelden en wensen neem ik mee in het ontwerp dat in 2d wordt gepresenteerd.
Daarnaast verduidelijken een sfeerbord, meubelinspiratiebord en een kleuradvies het ontwerp.
Dit is een mooi uitgangspunt om op zoek te gaan naar de meubels die bij jullie (en bij elkaar) passen, een leuk proces! 

Wat kost het

Een basis interieuradvies is er vanaf €1295,-

Dit pakket is uit te breiden met onder anderen het ontwerp uitgewerkt in 3d, een concreet meubelvoorstel, in beelden en uitgewerkt in een kostenoverzicht, lichtontwerp en andere specifieke ontwerpwensen.

Wil je advies voor meerdere ruimten dan maak ik graag een offerte op maat.

De tarieven zijn voor een ontwerp van één woonruimte van ongeveer 55m2, inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 25km vanaf Zwolle, daarna € 0,27 per km.

Pakket L - Meest gekozen

GROOT INTERIEURADVIES

Ga je verhuizen of ben je op zoek naar een vernieuwende uitstraling van je interieur, zodat je je er echt thuis gaat voelen?!

We bespreken onderwerpen zoals inrichting, kleur, sfeer, materialen, verlichting, hergebruik van meubels, dierbare accessoires en budget.
Aan de hand van je reeds verzamelde beelden en woonwensen gaan we in gesprek zodat ik straks een persoonlijk ontwerp voor je kan maken, dat precies aansluit bij wie je bent. Ik ga op zoek naar creatieve en slimme oplossingen in de ruimte, zodat het een uniek karakter krijgt.

Wat houdt het in

Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek neem ik jullie wensen mee en werk dit uit in 2 schetsontwerpen. In het proces houden we contact en het meest passende ontwerp wordt uitgewerkt tot een definitief ontwerp.

In 2d en 3d wordt het nieuwe ontwerp gepresenteerd.
Daarnaast verduidelijken een concreet meubeladvies(passend bij jullie budget), sfeerbord, kleuradvies en een verlichtingsplan het ontwerp.
In een helder overzicht vindt je de winkels terug waar de meubels, stoffering en accessoires uit het ontwerp gekocht kunnen worden. Je kunt dus direct je (online) inkopen gaan doen.

Wat kost het

Een groot interieuradvies vanaf €2295,-

Wil je advies voor meerdere ruimten dan maak ik graag een offerte op maat.

De tarieven zijn voor een ontwerp van één woonruimte van ongeveer 55m2, inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 25km vanaf Zwolle, daarna € 0,27 per km.

Pakket XL

COMPLETE MAKE-OVER

Lukt het je niet eenheid te vinden in je interieur, kun je geen beslissing nemen tussen al het aanbod dat er is, heb je tijd tekort? Er mag een hele frisse wind door je interieur!
Je kunt het hele proces uit handen geven, ik draag –naast het ontwerpproces- zorg voor de planning, het budget en de uitvoering van het interieurontwerp.
Je kunt ervoor kiezen het samen met mij in te richten of in zijn geheel door mij laten doen!

Wat houdt het in

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek nemen we al jullie wensen door, laat ik mij meenemen in jullie interieurvraag.
Het is handig om al na te denken over het budget, zodat het ook een realistisch ontwerp wordt.
Met al deze informatie ga ik aan de slag, een creatief proces waarin de knelpunten en wensen op een juiste manier opgelost worden en tot hun recht komen.
Dit resulteert in een sfeerimpressie en 2 schetsontwerpen die ik in een tussentijdse presentatie aan jullie laat zien. Na dit gesprek werk ik dit uit tot een definitief ontwerp in 2d en 3d.
Daarbij horen een kleuradvies, verlichtingsadvies, materiaaladvies, een (financieel)overicht van de nieuwe meubels en accessoires en de presentatie.

Na akkoord op dit ontwerp volgt een stappenplan om de uitvoering zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.
In dit proces zorg ik voor alle bestellingen, het contact met de betrokken partijen (zoals de meubelmaker, leveranciers, schilder, klusjesman, vloerleverancier, stoffeerrder, aannemer) en houd ik de planning in de gaten.
Het is dus heel prettig dat al het geregel in deze periode je uit handen wordt genomen, al zullen we uiteraard geregeld contact hebben.
Op de dag(en) van de make-over zorg ik dat alles op de juiste plek terecht komt en dat ook de styling tot in de puntjes is verzorgd.

Lijkt het je leuk om samen dit proces aan te gaan, schroom niet en neem gerust contact op! 
Ik geniet ervan om dit hele proces mee te maken en jou als klant blij te maken

Wat kost het

Denk hierbij aan een vanaf prijs van €3495,-, afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Wil je advies voor meerdere ruimten dan maak ik graag een offerte op maat.

De tarieven zijn voor een ontwerp van één woonruimte van ongeveer 55m2, inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 25km vanaf Zwolle, daarna € 0,27 per km.

Extra

Voor pakket XS en S geldt geen vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bij bevestiging van de opdracht voor pakket M, L en XL hanteer ik een aanbetaling van 25%.

Wil je een uniek item in je nieuwe ruimte? Ik kan een meubel voor je ontwerpen (en laten maken). Voor het ontwerp van een meubel binnen het advies worden –in overleg- extra kosten in rekening gebracht.

Contact

Anike Meijer-Kaspers
Interieurarchitect

Post- en bezoekadres:
Schoenerweg 1
8042 PJ Zwolle

+31 6 54973096

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik bel je z.s.m. terug

Ongeldige invoer

Instagram

Realisatie: Dois Webdesign