Skip to main content

Akoestiek

Goede akoestiek is erg belangrijk, zeker in een ruimte waar je langere tijd verblijft.

Het Stille Verzet is hierin al jaren een expert voor de zakelijke markt. Voor de particuliere markt, mensen die geluidsproblemen in hun woning ervaren (denk aan galm, hard geluid), zal ik de tussenpersoon zijn.

Het is een fijne samenwerking waarin we elkaar perfect aanvullen. Zij zijn technisch expert op het gebied van akoestiek en aan mij de artistieke taak het geluidsabsorberend materiaal visueel te integreren in het interieur. 
Mijn kracht is te luisteren naar de wensen van de klant en passend advies geven over de positie, vorm, materiaal en kleur van de toe te passen akoestische oplossing. Uitgangspunt is dat de problemen met het geluid zo goed mogelijk opgelost worden en dat toepassing die daarvoor nodig is een harmonie staat met de rest van het interieur.

Het Stille Verzet berekent, produceert en installeert het geluidsabsorberend materiaal. Bekijk via deze link welke producten er mogelijk zijn. De oplossingen zijn zoveel mogelijk duurzaam en circulair gefabriceerd en helemaal op maat gemaakt. Welke oplossing in welke ruimte nodig is wordt zorgvuldig door een akoesticus berekend. Hollands vakmanschap waar je stil van wordt.

Neem gerust contact met mij op om een afspraak in te plannen. Ik zal dan langskomen om goed te begrijpen welke geluidsproblemen er zijn en zicht te krijgen op het bestaande interieur. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Ja, ik wil graag kennismaken

Met het oog op de hoge kwalitatieve standaard die we hanteren vinden wij het belangrijk een aantal uitgangspunten te delen:

  • Het garanderen van kwaliteit staat bovenaan. Daarom doen we een zorgvuldige en uitgebreide intake.
  • Een bezoek aan huis is vast onderdeel van het intake proces. Dat is vrijblijvend, echter is voorafgaand al wel een ruwe inschatting gegeven van mogelijke kosten.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer